Sport 6 Mai 2008 14:14
Fostul fotbalist Paul Gascoigne a incercat sa se sinucida intr-o camera de hotel, duminica, dupa ce a cerut un cutit, potrivit declaratiilor date de angajati politiei care a investigat incidentul, informeaza editia de luni a The Sun.
Fostul jucator a stat timp de o noapte la hotelul Mandarin Oriental, unde a cerut celor de la room-service sa-i ofere cocaina, apoi a plecat la hotelul londonez Millennium, unde a incercat sa se sinucida. Gascoigne a cerut un cutit la scurt timp dupa ce s-a cazat, dar angajatii au refuzat sa-i indeplineasca cererea si au chemat politia, care l-a gasit pe fostul fotbalist incercand sa se inece in baie.

"Era extrem de zgomotos si beat, vorbea fara sens. A cerut o friptura, apoi a anulat comanda si a vrut doar un cutit. La 90 de minute dupa ce s-a cazat am decis sa chemam politia. Au auzit zgomote din baie si Gazza tipa ca are nevoie de cocaina", a povestit un angajat al hotelului.

Gascoigne a fost diagnosticat acum cateva luni cu depresie maniaca, iar duminica noapte, dupa incident, a fost transportat la spital pentru a efectua mai multe investigatii medicale. Presa engleza a scris ca Paul Gascoigne a fost internat la spitalul Westminster din Londra, iar politia a confirmat ca un barbat a fost retinut in hotel, fara sa precizeze identitatea acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.