Sport 5 Mai 2008 03:24
Fundasul Gabriel Tamas, om de baza in nationala de fotbal a Romaniei, s-a accidentat sambata si va absenta de la turneul final.

Pana la startul Campionatului European de fotbal din Austria si Elvetia a ramas ceva mai mult de o luna, dar problemele de lot nu-i dau pace inca de pe acum selectionerului Victor Piturca. Cea mai trista veste a venit, sambata seara, din campionatul Frantei, de la meciul AJ Auxerre - Valenciennes, scor 2-0. Titular la gazde, Gabi Tamas a parasit terenul accidentat, in minutul 52, acuzand dureri la genunchiul drept.

Verdictul doctorilor l-a intristat pe fotbalist (brasoveanul abia revenise dupa o alta accidentare). Sunt afectate ligamentele incrucisate si meniscul! Tamas urmeaza sa efectueze astazi un examen RMN. Mai mult ca sigur, jucatorul va avea nevoie de operatie, situatie in care va rata prezenta la turneul final.

Chivu si Radoi, alti bolnavi
„Accidentarea lui Tamas este destul de grava. I s-a umflat genunchiul! Ar fi o pierdere mare pentru echipa na- tionala daca nu va putea juca la Euro“, sustinea ieri „secundul“ Stefan Iovan.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.