Sport 5 Mai 2008 03:18
Dezamagit dupa esecul cu Dinamo, capitanul stelist Mirel Radoi se gandeste la despartirea de echipa din Ghencea.

"Ma gandesc sa plec. A venit timpul sa ma despart de Steaua. O sa gasesc eu echipa.....Sper ca a fost ultimul derby pentru mine", a spus Radoi la iesirea din stadion.

Radoi s-a declarat nemultumit de faptul ca Gloria Bistrita a jucat cu echipa a doua in meciul cu CFR Cluj. Capitanul stelist a acuzat felul in care si-au aparat sansele Dinamo si Rapid in meciurile cu CFR-ul. "Cum s-a rupt vestiarul lui Dinamo si al Rapidului dupa meciul cu CFR?", a intrebat ironic Radoi intr-o discutie cu ziaristii.

Mirel Radoi a debutat la Steaua pe 4 martie 2000. In cei opt ani de activitate la echipa din Ghencea, Radoi a castigat trei titluri de campion, o Supercupa a Romaniei si a jucat o semifinala de Cupa UEFA.

Bucurie mare in tabara dinamovistilor
Florin Bratu, eroul partidei, cu o reusita si o pasa de gol, a declarat ca dedica victoria "tuturor celor care au crezut in corectitudinea noastra, in saptamana viitoare trebuie sa se recunoasca public ca am jucat corect".
Mijlocasul Andrei Margaritescu era de parere ca: "Am inchis gura tuturor. Ne-a fost frica de ceea ce o sa se vorbeasca in saptamana de dupa meci. S-a dovedit ca suntem curati. Ma simt ca si cum am as fi castigat campionatul. Ii dedic victoria lui Ioan Andone care m-a luat din divizia B si m-a adus la acest nivel."


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.