Sport 2 Mai 2008 02:39
Echipa Chelsea Londra s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins cu scorul de 3-2, dupa prelungiri, o alta formatie engleza, FC Liverpool, miercuri seara, in mansa secunda a semifinalelor competitiei. Iata ce au declarat la finalul jocului antrenorii celor doua formatii.

"Faptul ca am reusit calificarea in finala Ligii Campionilor la primul meu an ca manager al echipei, dupa toate dificultatile cu care m-am confruntat, inseamna foarte mult pentru mine, mai ales datorita manierei in care am reusit aceasta calificare", a declarat Avram Grant, antrenorul Chelsea Londra.

"Sunt mandru de ceea ce am realizat in aceasta zi, una speciala si emotionanta pentru mine (Ziua Holocaustului - n.red), deoarece bunicul meu au murit in timpul Holocaustului. Pe Frank Lampard il consider un om curajos. Stiu cat de apropiat era de mama sa (care a decedat saptamana trecuta - n.red), iar decizia sa de a juca nu a fost una usoara, insa a reusit un meci bun. Cei de la Liverpool au o echipa foarte buna, bine organizata, iar acum am inteles de ce am pierdut de doua ori in fata lor, in semifinalele acestei competitii. Va fi putin straniu ca doua echipe engleze sa joace finala de la Moscova", a mai spus Grant.

Pe de cealalta parte, antrenorul "cormoranilor", Rafael Benitez a declarat ca: "Am dovedit ca suntem puternici, din punct de vedere fizic si mental, dar din pacate nu am reusit sa fructificam toate ocaziile pe care le-am avut, iar cel de-al treilea gol marcat de Chelsea a ucis practic partida. De asemenea, in prima repriza nu am jucat la fel de bine ca in repriza secunda sau ca in prima parte a prelungirilor. L-am inlocuit pe Torres deoarece avea o problema la coapsa, iar iesirea din joc a lui Skrtel ne-a creat probleme... Acum trebuie sa ma gandesc la viitor. Dupa joc, unul dintre proprietarii echipei, Tom Hicks, a venit la vestiare si ne-a spus: "Ati facut o treaba buna, insa am fost lipsiti de sansa in seara asta". Oricum, finala se va juca intre doua echipei foarte bune".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.