Antrenorul Marius Lacatus si-a anuntat, ieri, demisia de la conducerea tehnica a divizionarei B Inter Gaz Bucuresti, principalul motiv al deciziei sale constituindu-l rezultatele slabe inregistrate in acest retur de campionat. "Am vorbit, deja, cu baietii si cu cei din conducerea clubului si i-am anuntat ca am decis sa demisionez. In fotbal este un singur motiv pentru care iti dai demisia, lipsa rezultatelor. Nu era alta cale, pentru ca este, totusi, mijlocul campionatului si este greu sa faci niste schimbari radicale. Normal, atunci cand trebuie insa sa iei o hotarare, cel mai intelept e sa pleci tu", a declarat Lacatus, care a preluat conducerea tehnica a formatiei Inter Gaz la inceputul acestui an.

Dupa 21 de etape, echipa Inter Gaz Bucuresti ocupa locul 13 in clasamentul seriei a II-a a Diviziei B, cu 20 de puncte, unul mai mult decat echipa situata pe primul loc retrogradabil, Oltul Slatina. Sub conducerea tehnica a lui Lacatus, Inter Gaz a obtinut patru rezultate de egalitate si doua infrangeri, ultima fiind inregistrata chiar in etapa de sambata, scor 0-1, in deplasare, in fata contracandidatei la retrogradare, Oltul Slatina.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.