Sport 2 Mai 2008 14:55
Circa 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucuresti vor asigura conditiile de securitate la derby-ul Dinamo-Steaua, din etapa a 33-a a Ligii I, se arata intr-un comunicat remis miercuri agentiei NewsIn.

Accesul publicului in stadion va fi permis de la ora 18:00, iar cu incepere de la ora 12:00 se va interzice vanzarea si consumarea de bauturi alcoolice in apropierea arenei sportive.

Suporterii echipei ros-albastre vor putea sta doar in sectoarele 27 si 28 si vor intra numai pe baza biletelor puse la dispozitie de catre oficialii clubului Steaua. Casele de bilete vor fi deschise in ziua meciului pana la ora 14:00.

Potrivit prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor sportive, spectatorilor le este interzis sa introduca in stadion bauturi alcoolice, petarde ori alte obiecte care pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica.

Derby-ul Dinamo-Steaua, din etapa a 33-a a Ligii I, se va juca duminica, de la ora 20:30 si va fi transmis de Kanal D.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.