Fiorentina a remizat, scor 2-2, pe teren propriu in fata Sampdoriei Genoa. Internationalul roman Adrian Mutu a inscris golul de 2-1 dintr-o lovitura de pedeapsa contestata de oaspeti, pe care tot el o obtinuse.

„Nu cred ca a fost penalty. Adrian Mutu ar fi trebuit sa fie sanctionat pentru ca a cautat contactul. De pe margine, mi s-a parut simulare clara si reluarile TV au confirmat acest lucru. Am preluat conducerea meritat, dar am fost egalati in cel mai bun moment al nostru, iar apoi a venit acel penalty care m-a infuriat.

Daca nus-ar fi acordat, am fi luat cele trei puncte", a declarat Mazzarri.
Pana la urma, meciul s-a incheiat cu un rezultat prost pentru Fiorentina, care o apropie pe AC Milan la doar doua puncte de pozitia a patra, ocupata de toscani. „Rezultatul contra Sampdoriei ne-a produs o furie mare, dar trebuie sa ramanem concentrati.

A lua un gol in ultimele minute este o mare suparare pentru fiecare dintre noi, dar speram sa o transformam intr-un lucru pozitiv, pentru a scoate un rezultat bun in Cupa UEFA si pentru a ne mentine pe locul patru. Milan e inca in spatele nostru", a spus Mutu.