Sport 30 Aprilie 2008 23:55
Chelsea si Liverpool isi incheie azi a treia disputa directa din semifinalele Champions League, consumata dupa 2005.

Din 23 martie FC Liverpool a marcat in fiecare dintre cele opt partide jucate, astfel ca macar din acest punct de vedere „cormoranii“ mai tempereaza statutul de mare favorita a lui Chelsea la calificarea in finala Ligii Campionilor. Astazi (ora 21.45, PRO TV) se joaca pe Stamford Bridge mansa a doua a partidei semifinale, iar cum in tur scorul a fost 1-1, londonezii pornesc cel putin teoretic cu prima sansa la continuarea parcursului european.

Norvegianul John Arne Riise, calaul propriei formatii pe Anfield, natangul care a marcat in propria poarta in al cincilea minut al prelungirilor, lupta azi din nou pentru prezenta in primul „11“ cu spaniolul Arbeloa, titularul postului de fundas stanga, brazilianul Fabio Aurelio fiind accidentat.

Pentru Chelsea este cel mai important meci al deceniului, asa cum au fost si cele din 1 mai 2007 si 3 mai 2005, de asemenea cu Liverpool in semifinalele Champions League, cand londonezii n-au fost in stare sa duca istoria mai departe, fiind eliminati dupa ambele dispute. Diferenta este ca in precedentele doua dispute meciul decisiv s-a jucat pe Anfield, unde incredibilul public al lui Liverpool a avut un rol covarsitor in victoriile favoritilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.