Sport 30 Aprilie 2008 13:26
Fostul selectioner al Bulgariei, Hristo Stoicikov, este acuzat ca duminica noapte l-a batut pe fotoreporterul Lubomir Asenov, in Barcelona, dupa ce acesta i-a facut o fotografie fara sa-i ceara permisiunea, informeaza agentia de presa bulgara Novinite, potrivit NewsIn.

Fotoreporterul se afla la Barcelona pentru Marele Premiu al Spaniei. Asenov a povestit ca era intr-un restaurant si lua cina cu sotia sa, cand l-a observat pe fostul selectioner, caruia i-a facut o poza. Cand se pregatea sa paraseasca restaurantul, Stoicikov l-a urmat afara si l-a lovit.

"Am cazut si el a vrut sa ma loveasca si mai tare, dar am avut timp sa-mi acopar fata", sustine jurnalistul. Fotoreporterul a mai povestit ca tehnicianul l-a si injurat, multe dintre cuvintele triviale fiind adresate sotiei sale.

Asenov a depus plangere la Politia din Barcelona si a mai declarat ulterior ca il va da in judecata pe fostul selectioner dupa cele intamplate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.