Sport 29 Aprilie 2008 03:19
Actionarul giulestean spune ca Rapid a fost sparring-partner pentru Dinamo pentru a-i obliga pe „caini“ sa joace „la rupere“ cu Steaua.

George Copos a lansat o ipoteza halucinanta dupa infrangerea suferita de Rapid sambata, pe teren propriu, in fata rivalei de moarte Dinamo. Finantatorul giules tean sustine ca jucatorii „alb-visinii“ s-au lasat batuti in acest meci pentru ca „ros-albii“ sa fie obligati sa joace „la rupere“ contra Stelei, etapa viitoare.

„Am vrut sa demonstram ca Dinamo are valoare“, ne-a declarat ieri George Copos. „Daca Dinamo pierde in etapa care urmeaza, cu Steaua, inseamna ca nu are onoare. Dar eu cred ca Dinamo e o echipa foarte buna. A demonstrat-o in jocul contra noastra si poate invinge Steaua“, a adaugat Copos, rezumand rolul Rapidului in meciul de sambata seara la acela de sparring-partner pentru „caini“.

Desi, pana nu demult, o infrangere contra lui Dinamo era foarte dureroasa pentru fostul vicepremier, omul numarul doi de la Rapid s-a aratat acum indiferent: „Meciul cu Dinamo nu ne-a interesat. Fotbalistii n-au vrut sa joace si nu vreau sa-i judec pentru asta“.

„Steaua a castigat numai cu facaturi“
Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Steaua pare tot mai sigura de locul intai, ultima etapa readucand echipei din Ghencea pozitia de lider. George Copos nu poate sa accepte acest lucru si inca isi doreste ca acest sezon de campionat sa se termine cu CFR Cluj in frunte.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.