Sport 26 Aprilie 2008 23:14
Antrenorul italian Nicolo Napoli il avertizeaza pe patronul Adrian Mititelu ca va demisiona in cazul in care acesta il lasa pe Costea sa plece. "Nu cred ca se pune problema sa plece vreun jucator.
Nu amenint pe nimeni, dar am avut o discutie cu patronul in acest sens si daca ar fi sa plece vreun jucator, atunci voi pleca si eu" a spus Napoli, care este deranjat de interesul din ce in ce mai mare aratat de cluburile cu bani din Romania pentru fotbalistii Universitatii Craiova, si in special fata de Costea, golgeterul „juvetilor”.

Balaci:”Nu vindem pe nimeni”
Din fericire pentru Napoli, dar si pentru suporteri conducatorii „Stiintei”, nu au de gand sa lase pe nimeni sa plece. Cel putin asa a declarat managerul general al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, care a explicat care sunt sansele ca atacantul oltenilor sa plece la Steaua: „Probabil Costea va ajunge la Steaua cand eu o sa ajung sa antrenez pe Real Madrid. Costea este un jucator foarte bun, insa fara echipa nu cred ca ar avea atatea realizari. Avem multi jucatori tineri de perspectiva si vor mai aparea surprize gen Florin Costea. El nu este de vanzare pentru niciun club din Romania".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.