Sport 26 Aprilie 2008 23:05
Cupa UEFA si-a amanat stabilirea finalistelor pentru saptamana viitoare, dupa modelul Ligii Campionilor, joi seara fiind inregistrate aceleasi rezultate ca si in cea mai prestigioasa competitie intercluburi din lume.
Glasgow Rangers - Fiorentina, 0-0, si Bayern München - Zenit Sankt Petersburg, 1-1, sunt rezultatele din mansa intai a semifinalelor Cupei UEFA.

Pe „Ibrox Park“ din Glasgow, internationalul roman Adrian Mutu nu a mai stralucit la Fiorentina, asa cum o facuse in „sfertul“ cu PSV Eindhoven, dar gruparea italiana pleaca, teoretic, cu prima sansa de calificare in returul de la Florenta. „Nu a fost seara lui Mutu“, a scris site-ul fiorentinanews.com. „In prima repriza, Mutu a incercat cate ceva, dar fara prea mult aplomb. Repriza secunda l-a gasit destul de nervos si superficial“, subliniaza si portalul oficial al Fiorentinei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.