Sport 26 Aprilie 2008 22:59
Inaintea meciului de azi cu Steaua, craiovenii se lauda ca nu isi vor pata onoarea. „Juvetii“ promit ca vor muri cu bucurestenii de gat.

Steaua joaca azi la Craiova, contra Universitatii, un meci de totul sau nimic pentru titlu. „Ros-albastrii“ n-au alta varianta decat victoria, pentru a se mentine la egalitate de puncte cu rivala CFR Cluj si a putea spera la titlu gratie rezultatelor directe favorabile. Partida de pe stadionul „Extensiv“ va incepe la ora 17.00 si va fi transmisa in direct de Antena 1. Toata lumea fotbalului asteapta sa vada daca meciul se va juca pe teren sau vor functiona iarasi „butoanele“ lui Gigi Becali.

Amenintarile lui Napoli
Dupa ce i-a amenintat pe clujeni ca va introduce juniorii contra Stelei daca liderul din Liga I nu-si va cere scuze public pentru un meci din 1973 care a adus un titlu celor de la Dinamo, Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a schimbat foaia. Fostul brutar se bate acum cu pumnii in piept ca onoarea nu-i poate fi cumparata. Mititelu se jura ca se va razbuna pe Steaua fiindca eliminarea lui Dorel Stoica din partida cu Dinamo ar fi fost comandata chiar de Gigi Becali.

„S-a vorbit prea mult ca Universitatea va face blat cu Steaua, dar va asigur ca nu se va intampla asa ceva. Avem onoare si o traditie de respectat. Pentru noi acest meci nu are miza, dar pentru Steaua da. Vom incerca sa speculam orice eroare a bucurestenilor pentru a castiga acest meci si pentru a le face sarbatorile fericite suporterilor nostri. Nu luptam pentru nimeni, luptam doar pentru noi“, a tinut ieri sa-si asigure suporterii patronul Stiintei. Se pare ca Nicolo Napoli, antrenorul „alb-albastrilor“, l-a avertizat pe Adrian Mititelu ca va parasi echipa daca va simti ceva necurat la jocul cu Steaua.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.