Sport 26 Aprilie 2008 14:55
Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a declarat vineri ca meciul cu Dinamo, de pe teren propriu, va fi dificil, pentru ca ros-albii se vor mobiliza pentru a nu se face de ras in fata giulestenilor, si nu se teme ca Mircea Rednic ar putea da informatii adversarilor despre echipa sa.
"Vrem neaparat sa castigam si sa luam 9 puncte pana la sfarsitul campionatului. Va fi foarte greu contra lui Dinamo pentru ca se vor mobiliza si vor incerca sa nu se faca de ras. Avem un lot superior lor. Nu imi e teama ca Mircea Rednic le-ar putea da informatii despre noi, sunt convins ca nu se va schimba nimic. Jocul nostru nu va fi influentat in niciun fel", a spus Rada.

Antrenorul Rapidului a facut referiri la doi dintre jucatorii adversarilor: "E bine ca va lipsi Danciulescu pentru ca e cel mai bun jucator de la Dinamo. El ar fi capabil sa puna probleme oricarei echipe. Zicu a facut cea mai mare greseala ca s-a intors la Dinamo. Se integrase perfect la Rapid, atat stilului de joc, cat si atmosferei. Practic, venea ca o manusa. A recunoscut ca poate a gresit, dar nu are ce sa faca".
In ceea ce priveste declaratiile noului actionar majoritar al giulestenilor, Fathi Taher, care a spus ca isi doreste jucatori de la rivale, Rada a afirmat: "Nu prefer pe nimeni in mod special, ar fi binevenit orice jucator de la oricare echipa, in afara de Steaua. Nu este vorba ca nu au valoare fotbalistii de acolo, ci de faptul ca s-ar crea tensiuni inutile".

Rada a mai spus ca in meciul cu Dinamo nu va putea conta pe Pancu si Grigorie, indisponibili pana la finalul sezonului, iar prezenta lui Bozovic este incerta, dupa incidentul cu politia. "S-ar putea ca Bozovic sa nu joace cu Dinamo, dar daca o va face, va fi foarte motivat si va dori sa demonstreze ca ii pare rau pentru ce a facut. A fost sanctionat de club", a spus Rada.

Partida Rapid-Dinamo, din etapa a 32-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 20:30, si va fi transmisa de Kanal D.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.