Sport 25 Aprilie 2008 01:22
Marian Rada va ramane antrenor principal la Rapid, urmand a primi un manager

Ranko Despotovic a marcat primul sau gol pentru Rapid, echipa giulesteana castigand cu 1-0 derby-ul pentru locul 3 cu Unirea Urziceni, chiar pe terenul ialomitenilor. Trupa lui Marian Rada si-a asigurat ultima treapta a podiumului.

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, l-a laudat pe Despotovic pentru evolutia din meciul cu Unirea Urziceni si a precizat ca formatia giulesteana are nevoie de astfel de jucatori. "Despotovic a facut risipa de efort, nu si-a dozat prea bine energia. El a dat si golul. Acest efort exagerat s-a facut simtit si i s-a facut rau. Chiar si la pauza el ne-a spus ca nu se simte foarte bine, dar a spus ca va cere imediat inlocuire cand nu va mai putea. A dat dovada de devotament, de astfel de jucatori avem nevoie, sa joace pana nu mai pot, iar apoi sa ridice mana si sa lase locul altuia care sa faca acelasi lucru", a spus Rada.

Dan Petrescu, antrenorul gazdelor, crede ca Unirea ar fi meritat mai mult in meciul cu Rapid si a pus esecul, al doilea pe teren propriu pentru ialomiteni in acest sezon, pe seama nesansei, a vantului si a evolutiei portarului rapidist Danut Coman. "A fost un meci in care o echipa a jucat fotbal, a dominat, iar alta a stat, s-a aparat, a stat pe jos, a tras de timp si si-a urmarit scopul. Au avut o singura ocazie, un sut pe poarta, un gol. Practic s-a jucat tot meciul la o singura poarta. Ce pot sa spun? A fost nesansa, vantul, portarul lor. Nu cred ca arbitrii au avut mare vina. Vina avem noi toti, eu si jucatorii. Oricum, rezultatul nu reflecta ce s-a intamplat pe teren".

Tehnicianul a mentionat ca pentru Unirea ar fi fost buna si o remiza alba in meciul cu Rapid, pentru ca ar fi mentinut-o in lupta pentru locul trei. "Din pacate, acum nu mai avem nici o sansa pentru locul 3, ne-a ramas numai locul 4.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.