Sport 25 Aprilie 2008 15:19
Portarul lui Dinamo, Bogdan Lobont, a declarat astazi, ca isi asuma responsabilitatea pentru greselile comise in timpul partidei cu Universitatea Craiova, scor 4-4, si isi doreste sa uite cat mai repede evolutia din acest joc prin victorii in fata Rapidului si a Stelei.

"Fiecare om poate prinde o zi mai slaba, chiar daca nu este o scuza. Am si eu partea mea de vina, imi asum responsabilitatea. Din pacate, la portar se vede imediat orice greseala. Vreau sa uit cat mai repede acest meci. Urmeaza derby-urile cu Rapid si cu Steaua, avem datoria de a juca pentru orgoliu, pentru blazon, pentru suporterii nostri", a spus Lobont, citat de site-ul sau oficial.

Internationalul roman a gresit la doua dintre cele patru goluri pe care Universitatea Craiova le-a inscris impotriva lui Dinamo in partida de miercuri, incheiata la egalitate, scor 4-4. In minutul 49, Lobont a incercat sa prinda mingea trimisa spre poarta de Wobay, insa a scapat-o din maini, iar Gangioveanu a profitat si a reusit sa inscrie golul de 3-0.

Cealalta eroare comisa de portarul in varsta de 30 de ani a fost consemnata in minutul 80, atunci cand a respins gresit in fata lovitura executata de Prepelita, cee ce i-a permis lui Florin Costea sa stabileasca scorul final.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.