Sport 24 Aprilie 2008 03:40
Dinamo si Universitatea Craiova au oferit ieri cel mai spectaculos meci al actualei editii de campionat, incheiat la egalitate, 4-4, dupa ce ambele echipe au condus pe tabela.
Meciul, care trebuia sa anunte revirimentul alb-rosiilor inaintea derbiurilor cu Rapid si Steaua, a debutat cum nu se poate mai prost pentru gazde. Oltenii au deschis scorul prin Dina, in minutul 26, dupa o pasa cu calcaiul a lui Costea. Centralul Martis il elimina foarte usor, peste alte 7 minute, pe Dorel Stoica, dar oltenii nu resimt socul si mai inscriu o data prin Costea si intra la cabine cu un nesperat 2-0. Toate sperantele alb-rosiilor pareau sa se fi naruit la 4 minute de la reluare, atunci cand Gângioveanu inscrie din sase metri pentru 3-0. A fost momentul in care dinamovistii au avut o tresarire de orgoliu cum probabil nu au mai avut niciodata in acest campionat. Tonul l-a dat Danciulescu, un minut mai tarziu, iar golurile au inceput sa curga in poarta lui Bornescu. Bratu (52), din nou Danciulescu (58) si din nou Bratu (67) au semnat o revenire spectaculoasa pe tabela. Cu zece minute inainte de final Costea spulbera visele dinamovistilor, dupa inca o gafa a lui Lobont, si partida se termina la egalitate, 4-4. Fluierul final a declansat un nou scandal intre suporteri si jucatori. Fanii dinamovisti, exasperati de neputinta favoritilor, au inceput prin a le cere oltenilor, pe care i-au aplaudat la iesirea de pe teren, sa invinga Steaua, etapa viitoare.

Danciulescu si-a speriat fetita
Golgheterul dinamovist i-a dedicat ieri golurile marcate in poarta Craiovei fetitei sale Diana, care a implinit 9 ani. Din nefericire pentru fetita lui Danciulescu, ceea ce trebuia sa fie o sarbatoare s-a transformat intr-un cosmar. Micuta Diana a avut ocazia sa isi vada tatal lovit violent in fata de catre un adversar si apoi transportat la spital. Imaginile i-au ingrozit familia lui Danciu, iar sotia acestuia a venit val-vartej la stadion pentru a afla in ce stare se afla acesta. Atacantul a parasit stadionul cu un bandaj la nas dupa ce doctorii l-au diagnosticat cu fractura de piramida nazala. „S-ar putea sa rateze tot finalul de sezon, deci si meciul cu Steaua“, a anuntat Cornel Dinu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.