Sport 24 Aprilie 2008 15:19
Presedintele lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a anuntat ca va renunta la functia pe care o detine la club din momentul in care va prelua portofoliul de prim-ministru al Italiei, informeaza NewsIn.

"Trebuie sa renunt la postul de presedinte la Milan si este o durere pentru mine. Noul meu post este incompatibil cu aceasta functie", a spus Berlusconi, care poate prelua functia de premier la inceputul lunii viitoare. Berlusconi a renuntat la functia de presedinte al milanezilor si in fostul mandat, intre 2001 si 2006.

El s-a referit si la un eventual transfer al brazilianului Ronaldinho. "Inca il vrem si stim ca si el vrea la Milan. Barcelona ne-a facut o propunere cu o suma pe care o consideram excesiva. Vom vedea cum vor evolua lucrurile, pentru ca inca suntem interesati de achizitionarea sa", a spus oficialul lui AC Milan. Potrivit presei italiene, Barcelona a cerut 50 de milioane de euro pentru Ronaldinho, iar AC Milan s-a inteles cu brazilianul, dar si cu fundasul italian Gianluca Zambrotta.

Berlusconi a negat informatiile potrivit carora vrea sa blocheze investitia lui George Soros la AS Roma. "Nu este adevarat ca vreau sa opresc investitorii straini sa vina la Roma. Este un lucru des intalnit in Europa si ne gandim la echipele engleze, unde Abramovici a preluat pe Chelsea, un club care se afla in inimile fanilor englezi. Suporterii Romei vor o echipa castigatoare, asa ca cine are resurse financiare o sa fie bine primit in Italia si Europa. Nu vad cum eu pot sa ma opun unui astfel de lucru", a explicat Berlusconi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.