Sport 23 Aprilie 2008 02:48
Portarul dinamovist le-a reamintit coechipierilor sai ca nu au mai reusit sa castige decat o singura partida in Stefan cel Mare in ultima luna si jumatate.

Doar doua victorii au reusit alb-rosii in acest an in fata propriilor suporteri, cu Ceahlaul, 2-1, pe 22 februarie, si, cu acelasi scor, pe 19 martie, in fata celor de la Poli Iasi. Campioana sezonului trecut a pierdut alte doua partie, cu CFR Cluj si Pandurii, iar alte doua le-a terminat la egalitate, cu Farul si Unirea Urziceni.

“Nu reusim sa ne impunem in fata propriilor suporteri. Am condus din nou cu 1-0 pana in finalul meciului, insa am primit gol in ultimele minute. Ar fi timpul sa mai castigam si pe teren propriu, chiar daca intalnim un adversar de traditie”, le reaminteste Lobont pe site-ul sau colegilor de la Dinamo cu o zi inaintea partidei de astazi cu Universitatea Craiova. Portarul nationalei, mare pasionat de box, nu uita sa il felicite pe Adrian Diaconu pentru victoria de sambata din partida cu Chris Henry din meciul pentru titlul mondial intermediar versiunea WBC, si da ca exemplu sutele de ore de antrenament care i-au fost necesare acestuia pentru a obtine aceasta performanta.

“A boxat ca un campion, a meritat victoria. M-a incantat prestatia sa. E foarte greu sa ajungi campion mondial intr-un sport individual, mai ales la box profesionist. In spatele acestei performante este un efort extraordinar. Sute de ore de munca, de transpiratie. A muncit foarte mult pentru a ajunge sus si a reusit. Aceasta victorie este un motiv de mandrie pentru toti romanii!”.

Ultima impresie
Pentru dinamovisti a venit timpul sa ofere, in sfarsit, o satisfactie actionarilor si suporterilor dupa seria de rezultate dezamagitoare din ultima perioada, iar presiunea isi spune cuvantul. “Trebuie sa lasam suporterilor o ultima impresie care sa mai stearga din nereusitele acestui sezon. Am avut, e adevarat, si mult ghinion, mai ales in ultimul timp, deoarece am pierdut puncte importante. In confruntarile ce vin trebuie sa reparam acest lucru. Nici nu concep ca am putea pierde vreun punct cu Craiova”, anunta Cornel Talnar. Si pentru acest meci conducerea clubului a decis sa pastreze pretul de 1 RON pentru biletele de la peluze si tribuna a II-a.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.