Sport 23 Aprilie 2008 02:47
Unul dintre organizatorii galei “Invincibilii”, Chris Ganescu, patronul Gankor Promotion,spune ca evenimentul de la Bucuresti a avut parte de milioane de telespectatori in strainatate, existand toate sansele ca urmatoarele dispute ale lui Bute sau Diaconu sa aiba loc tot in Romania.
La cateva zile de la disputarea galei in care Adrian Diaconu a devenit campion mondial interimar in versiunea WBC, organizatorii spun ca evenimentul a deschis noi porti pentru boxul romanesc. Astfel, toate personalitatile prezente la Sala Polivalenta au declarat ca show-ul a fost asemanator cu cele de peste Ocean, iar pe site-ul donkingtv.com milioane de vizitatori au putut urmari disputa. De altfel, datorita faptului ca lupta a fost extrem de echilibrata, aceasta va fi reluata pe tot parcursul acestei saptamani pe respectiva pagina de internet. “Gala a fost un succes total din toate punctele de vedere, am primit felicitari din toata lumea de la oameni ce au urmarit evenimentul. Putem spune ca am depasit asteptarile si poate ne-am ridicat chiar si peste show-urile de peste Ocean, profitand si de faptul ca meciul Diaconu-Henry a fost extrem de echilibrat”, a precizat Ganescu, care este si managerul pugilistilor romani legitimati la clubul canadian Interbox. Negocierile pentru meciul Diaconu-Dawson, unde americanul trebuie sa isi puna in joc titlul mondial absolut WBC, au inceput deja, iar acestea trebuie incheiate intr-un termen de 30 de zile. Apoi se va organiza si licitatia in care promotorii vor face oferte pentru organizarea galei. Chris Ganescu spune ca Dawson nu a semnat un contract pentru o disputa cu Antonio Tarver, pentru titlul mondial IBF, asa cum s-a speculat in presa americana: “Putem spune ca gala “Invincibilii” a pus Bucurestiul pe harta boxului mondial, si putem spune ca dupa Statele Unite, Romania are a doua sansa de a organiza meciul Dawson-Diaconu. Lui Don King i-a expirat licenta pentru acest meci, astfel ca va avea loc o noua licitatie”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.