Sport 23 Aprilie 2008 15:45
Fotbalistii stelisti care au participat in 1986 la campania de cucerire a Cupei Campionilor Europeni vor sustine pe data de 14 mai un meci caritabil la Baia Mare, cu formatia locala FC Prietenia, transmite corespondentul NewsIn.

"Pe 14 mai 2008, vin in Baia Mare primii si singurii castigatori din Romania ai Cupei Campionilor Europeni: fotbalistii Stelei Bucuresti. Stadionul Dealul Florilor va gazdui aceasta partida cu incepere de la ora 17:00, scopul acestui meci fiind caritabil. Dintre jucatorii care si-au anuntat prezenta ii amintim pe Stangaciu, Lung, Barbulescu, Belodedici, Pistol, Balan, Majaru, Puscas, Radu II, Ilie Stan, Rotariu, Petcu, Bumbescu, Panduru, Iordanescu si Emeric Jenei, antrenorul echipei in acele vremuri", au anuntat, marti, organizatorii, printr-un comunicat de presa remis Agentiei NewsIn.

Pretul uni bilet la meciul caritabil dintre FC Prietenia si Steaua '86 este de 5 lei.

FC Prietenia se afla la al doilea meci caritabil organizat, iar meciul cu stelistii se va desfasura sub motto-ul "Din suflet pentru suflet".

FC Prietenia Baia Mare a mai organizat in septembrie 2007 un meci caritabil cu Generatia de Aur 1994. Partida de atunci s-a terminat cu scorul de 9-4 pentru fostii tricolori, iar in urma meciului s-au adunat aproximativ 25.000 de euro. Banii au fost donati atunci copilului fostului fotbalist dinamovist Cosmin Pascovici si unui baietel din comuna maramureseana Sapanta, ambii avand nevoie de interventii chirurgicale costisitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.