Sport 22 Aprilie 2008 01:48
Liga Campionilor la fotbal programeaza azi, de la 21.45 (in direct la Pro TV), semifinala FC Liverpool-Chelsea. > Jumatate de ora, semifinala Ligii Campionilor se va suprapune cu Steaua-Timisoara (ora 20.30, Kanal D)

Dusan Uhrin junior vrea sa faca „experimente“ in Ghencea, iar Adrian Mititelu a anuntat ca vrea sa nu-i vada campioni pe cei de la CFR Cluj.

Steaua merge in mars fortat spre al 24-lea titlu de campioana a Romaniei, iar adversarii se inghesuie sa faca „plecaciuni“ in fata gruparii din Ghencea. „Ros- albastrii“ viseaza la a 11-a victorie consecutiva in Liga I asta-seara, in meciul de acasa cu Poli Timisoara. Partida din Ghencea va incepe la ora 20.30 si va fi transmisa de Kanal D.

Dusan Uhrin junior, antrenorul banatenilor, a facut un anunt surprinza tor: „Este timpul sa facem experimente! Fiecare jucator trebuie sa demonstreze ca merita sa faca parte din aceasta echipa“.

„Coltescu e talismanul Stelei“
Steaua si-a luat si o masura de „siguranta“ suplimentara. Arbitrul Sebastian Coltescu, asistentul Marcel Savaniu si observatorul Marcel Lica au destule antecedente pro-Steaua.

„Coltescu cu Steaua? Stiam din 2005 ca atunci cand joc in Ghencea ma arbitreaza Coltescu! Sunt niste emotii care nu mai exista. Daca va inclina balanta pentru Steaua e problema lui si a constiintei lui. Avand in vedere ce a fost pana acum, e posibil si asta. Probabil e talismanul norocos al Stelei. Stiu sa citesc printre randuri cand se face o asemenea delegare. E o aritmetica simpla, de clasele I-IV. Oricum, nu bat pas de defilare, desi am incercat in ultima vreme sa merg sincron“, a spus resemnat Marian Iancu, pre- sedintele de la Poli.

Mititelu: „Nu o vreau pe CFR campioana“
„N-am nicio problema cu Coltescu, e cel mai corect arbitru. Chiar daca greseste, Coltescu e corect, nu o face din rea-intentie, nu e corupt“, a replicat Gigi Becali. Coltescu a arbitrat meciurile Steaua - Poli Timisoara si in 2005 (scor 2-1) si 2006 (scor 3-1)!
Finalul murdar de campionat l-a facut pana si pe Adrian Mititelu, patronul fanatic al Universitatii Craiova, sa uite subit de rivalitatea cu gruparea din Ghencea. Acesta a prefatat slugarnic duelul cu Steaua, programat etapa viitoare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.