Rapidul se mentine in cursa de urmarire a liderului Steaua, dupa ce s-a impus cu 2-0 in fata celor de la FCM Bacau.

Evolutiile impecabile de pe teren propriu au continuat pentru elevii lui Razvan Lucescu, care au deschis scorul prin Robert Ilyes, care a transformat un penalty. Mijlocasul rapidist i-a dedicat golul lui Dolha, cel care ii prezisese inaintea partidei ca va inscrie. Sarcina gazdelor a fost usurata in repriza secunda, dupa ce atacantul Marian Tanasa a fost eliminat pentru dubla avertizare. Scorul final, 2-0 pentru Rapid, a fost stabilit, cu sase minute inaintea finalului, de-abia introdusul in teren Nicolae Grigore.

COPOS NU MAI VORBESTE DE FOTBAL

Patronul rapidist George Copos a refuzat sa discute despre fotbal, la toate intrebarile el raspunzand, ironic, cu probleme legate de guvernare si de parlament. In schimb, fostul ministru de Externe, Mircea Geoana, cel care a stat alaturi de actualul vicepremier, nu a ezitat sa comenteze sansele la titlu: "Rapid nu are posibilitatile lui Dinamo ca sa castige cu 4-0. Cred, insa, ca Steaua are cele mai mari sanse de a cuceri titlul, pentru ca are un avans destul de mare in clasament si joaca si foarte bine", a spus fostul ministru de Externe.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.