Cristian Chivu a fost elogiat din nou de presa italiana de ieri.
Chiar daca echipa sa, AS Roma, a pierdut acasa cu 2-1 in fata Regginei, evolutia romanului a fost remarcata de antrenori, suporteri si mass-media. El a fost cel care a deschis scorul in minutul 24. Stangul sau, caracterizat "magistral" de ziaristii italieni, a sutat de la 25 m cu o precizie care l-a luat prin surprindere pe portarul adversarilor.

"Chivu a avut o seara incredibila: un gol de pus in rama, pase extraordinare, pretioase inchideri in aparare si o autoritate tehnica regasita". Acestea sunt cuvintele cu care ziaristii italieni l-au descris pe roman. Din nou nota 7 pentru Cristi, care a intrat pe teren dupa o saptamana plina de griji. El a fost nevoit sa faca o scurta pauza, rarind antrenamentele, din cauza unei oboseli musculare si a unei lovituri destul de puternice la glezna dreapta. Medicii spun ca nu e nimic grav si ca nu sunt motive de ingrijorare, dar au preferat sa fie precauti.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.