Sport 22 Aprilie 2008 12:39
Fostul fotbalist brazilian Pele, triplu campion mondial, a sugerat ca argentinianul Diego Maradona poate pierde titlurile de campion pentru ca in 1994 s-a dopat, potrivit cotidianului O Estado de Sao Paulo, informeaza AFP.
"De ce atat de multi atleti olimpici pierd medaliile pe care le-au castigat din cauza dopajului si el nu?", a spus Pele referitor la fosta glorie a fotbalului Argentinian, Diego Armando Maradona. Cei doi fosti fotbalisti sunt cunoscuti ca rivali, pentru ca ambii sunt considerati cei mai buni fotbalisti din istorie.

Pele a recunoscut ca Maradona "a fost un super jucator", dar nu un fotbalist complet, ci il prefera pe fostul jucator al lui Real Madrid, Alfredo Di Stefano.

Maradona, supranumit "El Pibe de Oro", a fost suspendat de la Campionatul Mondial din 1994, dupa ce a fost depistat ca a consumat cocaina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.