Sport 21 Aprilie 2008 02:59
Dinamovistii au remizat, aseara, cu Unirea Urziceni, scor 1-1. Oaspetii au reusit sa egaleze in prelungirile meciului, din penalty.

Meciul dintre Dinamo si Unirea Urziceni (doua echipe care se pregatesc sa participe in editia viitoare a Cupei UEFA) a lasat de dorit la toate capitolele, fiind salvat doar de executia magistrala a lui Gabriel Torje, care a adus-o pe Dinamo in avantaj, cu 10 minute inainte de final. In ultimul minut de joc, Ropotan l-a faultat in careu pe Bogdan Stancu, iar arbitrul Coltescu a acordat lovitura de pedeapsa fara sa stea pe ganduri. Tot Stancu a fost cel care a executat, readucand egalitatea pe tabela.

Dinamo nu a reusit sa invinga niciodata formatia din Urziceni, in Liga I. Precedentele intalniri au consemnat doua rezultate de egalitate si o victorie a Unirii.

> La pauza, suporterii dinamovisti de la tribuna a doua si-au varsat naduful pe fostii stelisti Dan Petrescu si Dumitru Stangaciu. Acestia au fost injurati ca la usa cortului, la fel ca jucatorul Unirii Urziceni, George Galamaz. „Pe vremea cand erai la Dinamo nu jucai asa bine!“, s-au rastit fanii „ros-albilor“ la fundasul format iei ialomitene. Nici jucatorii dinamovisti n-au scapat de vocea galeriei. Cel mai admonestat „caine“ a fost Adrian Cristea, caruia nu i-a fost inca iertata ratarea penalty-ului din meciul cu Pandurii Targu Jiu.

Cristea a irosit si aseara o ocazie importanta, in minutul 62, cand, dintr-o pozitie foarte buna, a sutat telefonat in bratele portarului Arlauskis.

"Nici BNR, nici Consiliul Concurentei nu au date care sa reflecte piata si industria imobiliara. Multi arunca vorbe goale pentru ca au observat ca acest fenomen imobiliar este tot mai puternic in Romania", conchide reprezentantul UNIM.

„Bancile si-au intarit pozitia“, spune si avocatul Ephraim Shpitalni, presedinte al Gamla Millennium Investments, companie imobiliara din Israel care investeste pe pietele din Europa de Est. Potrivit acestuia, bancile acorda cu greu finantare pentru proiectele din Bucuresti, una dintre conditii fiind ca dezvoltatorul sa ramana implicat in proiect pe termen lung, pana la punerea pe piata a apartamentelor.

„Barierele de intrare pe piata vor fi mai dure. Bancile vor cere un istoric pe partea de dezvoltare imobiliara. Deci cine nu are portofoliu nu va accesa credite“, mai spune Zilisteanu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.