Sport 21 Aprilie 2008 02:39
Echipele feminine de handbal Rulmentul Brasov si Dunarea Galati au evoluat foarte bine, sambata, in Spania si Germania, in primul joc din cadrul semifinalelor cupelor europene, si si-au marit considerabil sansele de calificare in finalele Cupei Cupelor, respectiv Challenge Cup.
Liderul Ligii Nationale de handbal feminin, Rulmentul Brasov, a fost invins, sambata dimineata, de gruparea spaniola Akaba Bera Bera, cu scorul de 28-27 (12-14), intr-un meci contand pentru turul semifinalelor Cupei Cupelor, dar pastreaza sanse uriase de calificare in ultimul act al competitiei, returul fiind programat sa se joace la poalele Tampei pe 26 aprilie. Din pacate, una dintre vedetele echipei, sud-coreeana Woo, s-a accidentat grav in ultima faza a primei reprize si pare sa fi suferit o ruptura la ligamentul colateral, diagnostic care i-ar incheia prematur sezonul competitional.

"Nu ne-a iesit jocul asa cum am vrut. Am intrat in ritmul lor, dar am convingerea ca la Brasov lucrurile vor sta cu totul altfel. Sunt rapide, omogene, dar sa nu uitam ca mai este un meci la Brasov si nu cred ca putem rata calificarea. Sunt convinsa ca acolo ne vom arata adevarata valoare", a spus dupa meci antrenoarea Mariana Tarca..


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.