Sport 19 Aprilie 2008 23:55
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, dupa ce s-a calificat in finala Cupei Romaniei, in urma victoriei cu 1-0 in fata Gloriei Buzau, ca, daca formatia sa va incheia pe locurile trei-patru in campionat, din punctul sau de vedere ar fi ca si cum ar fi realizat eventul.
“Ramanem in istoria clubului pentru calificarea in finala si in Cupa UEFA, nu ma asteptam sa atingem obiectivul din primul an. Daca terminam pe trei-patru si jucam si finala, pentru mine e ca si cum am fi luat eventul. Suna frumos o Supercupa cu Steaua, daca batem si pe CFR ar fi cea mai frumoasa cupa din istoria Romaniei, sa ii invingem si pe ei dupa Steaua si Rapid. Mergem sa castigam trofeul. Acum, Dinamo, Rapid, Timisoara, sunt clar in Cupa UEFA, au rasuflat usurati, le-am dat o mana de ajutor fara sa vrem.

CFR e pe doua fronturi, Cupa sa ne-o lase noua, iar Dinamo sa ne multumeasca pentru ajutor dupa ce-i batem”, a spus Petrescu. Tehnicianul a mentionat ca nu se gandea ca va ajunge in Cupa UEFA prin Cupa Romaniei, ci prin campionat. “Dupa ce am eliminat Steaua si Rapid ne-am gandit la finala. A fost mult mai greu cu Buzaul decat cu Steaua si Rapid, cu ele nu ai presiune, daca invingi, e extraordinar, daca nu, nu. Acum eram favoriti si presiunea a fost pe umerii nostri. Buzaul merita felicitari, a dat totul. La noi nu e nici o minune la mijloc, ci organizare, munca si spirit de echipa. N-as vrea sa ne oprim aici, ci vrem sa demonstram ca meritam in Europa”, a comentat Petrescu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.