Sport 19 Aprilie 2008 18:23
Managerul Stelei, Adrian Ilie, a declarat vineri, agentiei NewsIn, ca Mirel Radoi a fost inclus in lotul deplasat la Galati, in timp ce Ovidiu Petre s-a accidentat la antrenamentul de joi si nu va evolua contra Otelului.

"Mirel Radoi s-a antrenat normal si este apt pentru partida cu Otelul. El face parte din lot. Singura problema este la Ovidiu Petre, care s-a accidentat la antrenamentul de joi si nu va evolua la Galati, desi nu este vorba de o leziune musculara", a declarat Adrian Ilie.

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, revine in lotul ros-albastrilor dupa ce a suferit o intindere la inghinali inaintea meciului cu Gloria Bistrita si a lipsit si de la partida cu U Cluj, din ultima etapa disputata.
Altfel, Ifeanyi Emeghara nu va mai juca niciun meci in acest sezon al Ligii I, urmand sa plece la Bologna pentru un control medical.

Partida Otelul - Steaua, din etapa a 30-a a Ligii I, va avea loc sambata, de la ora 17:00, si va fi transmisa de Antena 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.