Sport 19 Aprilie 2008 12:16
Cel mai valoros tenismen roman din ultimii ani, Andrei Pavel vrea sa renunte la sport. Constanteanul spune ca are serioase probleme de sanatate si ca intentioneaza sa se apuce de afaceri. Nu a mai jucat din februarie insa vrea sa-si faca retragerea la meciul de baraj cu India din septembrie.

Andrei Pavel a jucat tenis ultima data in meciu de Cupa Davis cu Franta. De atunci cel mai bine clasat tenismen roman a fost in vacanta.

"Sunt pe muchie pentru a ma lasa, pentru ca dupa Cupa Davis nu am mai putut juca. Medicul mi-a spus ca am ceva grav la coloana vertebrala", a declarat Andrei Pavel.

Tot in vacanta a fost si in Romania. S-a relaxat la pescuit in Delta Dunarii, si-a vizitat parintii la Constanta, iar la Bucuresti si-a petrecut timpul cu Florin Segarceanu si Dinu Pescariu. Pastele insa il va sarbatori in Germania.

"Dupa atata vacanta m-am invatat asa si mi-ar prinde bine sa ma retrag intr-un moment ca asta. Decizia nu trebuie sa o iau acum, dar cat de curand trebuie sa fac asta", a mai spus Pavel.

Capitanul nejucator de Cupa Davis al Romaniei, Florin Segarceanu este convins ca Andrei Pavel nu va renunta asa usor la o cariera de aproape 20 de ani.

"Ceea ce sper eu este ca macar in acest an sa-l mai vedem pe Andrei intr-un meci de Cupa Davis", a spus si capitanul nejucator de Cupa Davis al Romaniei, Florin Segarceanu.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.