Sport 18 Aprilie 2008 02:26
CFR Cluj si Unirea Urziceni vor disputa finala Cupei Romaniei din acest sezon dupa ce au trecut in semifinale de Dacia Mioveni, respectiv Gloria Buzau.

Ambele formatii se afla pentru prima data in aceasta faza a competitiei, urmand sa-si dispute trofeul pe 10 mai, la Piatra-Neamt, unde se va juca ultimul act al intrecerii.

Dupa ce CFR-ul isi asigurase prezenta in finala cu o zi in urma, Urziceniul lui Dan Petrescu a invins-o foarte greu, aseara, pe Gloria Buzau cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Paduretu in ultimul minut de joc. Prin accederea in finala Cupei Romaniei, Unirea Urziceni isi asigura si calificarea in Cupa UEFA, deoarece adversarul din ultimul act al competitiei, CFR Cluj, se va clasa mai mult ca sigur pe unul din primele doua locuri ale clasamentului Ligii I si va evolua in Liga Campionilor.

O victorie de 25.000 de euro
Echipa lui Dan Petrescu isi indeplineste astfel obiectivul stabilit la inceputul sezonului, prezenta intr-o cupa europeana, performanta pentru care ialomitenii vor incasa o prima de 25.000 de euro.

Calificarea ialomitenilor in finala Cupei asigura totodata prezenta in cupele europene a echipei care se va clasa la finalul sezonului pe locul sase al clasamentului Ligii I.

> Stefan Stoica, tehnicianul buzoienilor, a aliniat in semifinala de aseara o garnitura de start din care au lipsit cativa oameni de baza precum Iovita, Nunes si mai ales Claudiu Ionescu. In locul acestora au fost preferati tinerii Bicfalvi, Guda si Alexandru Stoica, acesta din urma fiind chiar fiul antrenorului de la Gloria Buzau.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.