Sport 18 Aprilie 2008 02:20
Adrian Diaconu si Chris Henry, neinvinsi in boxul profesionist, vor lupta maine seara pentru titlul mondial interimar WBC
Capul de afis al celui mai important eveniment pugilistic profesionist din Romania si din Europa de Sud-Est, Gala "Invincibilii", gazduita maine seara, cu incepere de la ora 18.30, de Sala Polivalenta din Capitala, este tinut de confruntarea pentru titlul mondial interimar WBC dintre Adrian Diaconu si Chris Henry. Avand doua carti de vizita impresionante, care aduna la un loc 45 de victorii, dintre care 32 prin KO, cei doi pugilisti vor oferi fanilor un spectacol total, plin de scantei, dupa cum aprecia ieri secretarul general WBC, Mauricio Sulaiman, sosit la Bucuresti in locul tatalui sau, seful World Boxing Council.

Boxul profesionist autohton a dat marea lovitura cu sprijinul Primariei Capitalei si a reusit sa atraga in Romania un meci pentru titlul mondial interimar al versiunii WBC, in cadrul caruia Adrian "Rechinul" Diaconu, campionul WBC International, va incrucisa manusile cu americanul Chris Henry, detinatorul centurii NABF. "Sambata, Bucurestiul va fi capitala boxului mondial. E un moment istoric pentru WBC, gala urmand sa fie distribuita de DonKingTV. com in toata lumea", a spus ieri secretarul general Mauricio Sulaiman, dupa ce a primit de la primarul Capitalei, Adriean Videanu, cheia municipiului Bucuresti. Vizibil emotionati de camerele TV, de blitz-uri, dar si de prezenta vedetei Playboy, Amy Hayes, care va prezenta Gala "Invincibilii", Diaconu si Henry au fost mielusei in declaratii. "Il apreciez mult pe Diaconu, dar meciul de sambata este o oportunitate pentru cariera mea", a spus Henry, care are la activ 21 de victorii, dintre care 17 prin KO.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.