Sport 18 Aprilie 2008 02:10
"Comandantul" a luat foc dupa ce Muresan a spus ca Dacia Mioveni este o "Steluta" care ar trebui sa retrogradeze
Finantatorul Daciei Mioveni a raspuns miercuri seara declaratiilor presedintelui executiv de la CFR Cluj, care afirmase ca gruparea argeseana este apropiata Stelei si ca ar dori sa o vada retrogradata. "Cei de la CFR nu au minte. De aia i-au batut Pandurii, ca Mioveniul e Steluta! E o afirmatie de om care nu are nimic in cap si de asta au pierdut 14 puncte, pentru ca, in loc sa-si vada de jocul echipei lor, ei vorbesc despre altii. Din pacate, nu au invatat ca aceia care vorbesc mult, fac putin. Cei care spun asa ceva despre Mioveni sunt niste imbecili!", a rabufnit Netoiu.

Declaratia lui Gigi Netoiu, facuta dupa meciul Dacia Mioveni - CFR Cluj, scor 0-3, din semifinalele Cupei Romaniei, vine ca replica la o afirmatie de marti a lui Iuliu Muresan, care a spus ca si-ar dori ca Dacia Mioveni si Gloria Buzau, pe care le-a numit "Stelute", sa retrogradeze la finalul sezonului. "Sper ca aceste Stelute care au aparut in acest campionat si in acest retur sa fie cazatoare. Mai ales in campionat le trebuie puncte, pentru ca la zi sunt primele retrogradate", a spus Muresan intr-o conferinta de presa. Muresan a recidivat insa si dupa meciul din Cupa Romaniei. "Imi doresc sa joc finala cu Steluta (n.r. - Gloria Buzau). Sper sa retrogradeze toate Stelutele din campionat! Mi-as dori sa retrogradeze cinci echipe, intre care trei Stelute", a spus Muresan. Altfel, Netoiu a mentionat ca nu este suparat din cauza eliminarii din Cupa Romaniei, ci din cauza atitudinii de care jucatorii de la Dacia au dat dovada in semifinala cu CFR. "Ne intereseaza mai mult campionatul, dar faptul ca ai ajuns in semifinale si ai o asemenea atitudine mi se pare o lipsa de respect. Conteaza valoarea, nu banii pe care ii oferi. Cartu a menajat cativa jucatori pentru campionat. Unii dintre ei, daca nu joaca, spun ca nu-i baga antrenorul. Daca joaca, se fac de ras. Nu sunt suparat pe rezultat, ci pe atitudinea jucatorilor. Unii dintre ei nu au fata de Liga I", a punctat Netoiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.