Sport 17 Aprilie 2008 02:48
Dat ca sigur pe banca „ros-albilor“ din sezonul viitor, „Puriul“ nu vine atat timp cat Procuroru’ se ocupa de transferuri.

Clubul de fotbal Dinamo sta iarasi pe un butoi cu pulbere. Situatia din clasament a echipei este dezastruoasa, iar deciziile luate in ultimele zile de conducatori au alimentat criza. Anuntat ca noul antrenor al formatiei din Soseaua Stefan cel Mare in sezonul viitor, Mircea Rednic e deranjat de faptul ca administratorul-delegat Cornel Dinu a fost numit de actionari, acum doua zile, sa se ocupe de campania de achizitii.

„Puriul“ a dat de inteles ieri ca, in noile conditii, nu mai preia echipa, desi s-a inteles acum cateva saptamani cu actionarii asupra unui contract pe doi ani, valabil de la 1 iunie. Promovarea Procurorului, care in ultima perioada se simtea inutil la club si chiar si-a exprimat dorinta de a pleca, nu i-a cazut deloc bine „Puriului“.

„Cine raspunde de rezultate?“
„La orice echipa am fost, singura greseala care s-a facut a fost ca s-au adus jucatori peste capul meu, cum a fost si cazul lui Copos la Rapid. Atunci, cine raspunde de rezultate, domnul Dinu sau eu? Sau eu numai antrenez, si altii aduc jucatori? Eu inca nu mi-am dat acordul, nu m-am decis daca vin sau nu la Dinamo. Din moment ce se iau decizii din astea, fara sa ma intrebe, mi se pare ca... Eu nu am semnat nimic cu Dinamo, e doar o intelegere. Am ajuns la o intelegere cu domnul Badea, iar dansul nu are drept de semnatura“, a dat Rednic frau liber nemultumirilor care-l macina.

Dinu: „Transferurile nu le fac antrenorii“
Pe Cornel Dinu, administratordelegat cu atributii de director tehnic, declaratiile date ieri de Mircea Rednic l-au surprins. „Nu pot sa concep ca un jucator pe care l-am avut sub comanda pe cand eram antrenor poate sa spuna ca nu vrea sa colaboreze cu mine. Peste tot in lume, transferurile nu le face antrenorul. Tocmai de aceea, un tehnician ca mine a fost numit sa se ocupe exclusiv de domeniul asta in cadrul clubului Dinamo“, ne-a declarat ieri fostul international.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.