Sport 17 Aprilie 2008 02:42
Iordanianul a anuntat ca nu preia clubul giulestean prin firma Griro, la care este actionar si dinamovistul Badea, ci in nume propriu
Fathi Taher, patronul de aproape o luna al Rapidului, a dat ieri cateva detalii cu privire la tranzactia privind preluarea gruparii giulestene, cel mai important fiind acela ca este actionar majoritar ca persoana particulara. Initial, se vorbea ca acesta va cumpara actiunile prin firma Griro, la care este actionar minoritar si Nicolae Badea, presedintele CA de la Dinamo, insa ieri omul de afaceri iordanian a anuntat ca vrea sa evite orice speculatie si de aceea va cumpara pe numele sau.

"Am facut aceasta miscare ca sa ma asigur ca Rapidul este Rapid si Dinamo e Dinamo! Badea este si el implicat la Griro, unde eu detin 72% din actiuni, si am decis ca este corect sa raman la Rapid doar actionar principal ca persoana fizica si sa scoatem firma Griro din tranzactie. Am facut o analiza si am ajuns la concluzia ca asta este cea mai buna solutie. Nu are rost sa incurcam lucrurile. Eu voi detine ca persoana fizica 80%, iar Copos, 20%", a declarat Taher. "Este posibil sa fie adevarat, dar nu pot sa confirm, pentru ca nu stiu daca este adevarat. Taher stie mai multe si este cel mai in tema sa va spuna", a replicat Copos. Taher a explicat ca procesul de preluare de la Copos decurge excelent: "Derularea executarii contractului merge perfect. Copos este om de onoare si foarte corect, mai corect decat crede lumea!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.