Sport 17 Aprilie 2008 02:40
Seful federatiei a sesizat comisiile in cazurile Chivorchian si Gigi Becali
Presedintele FRF a anuntat ieri ca membrii Comisiei de Disciplina vor face anchete in cazurile presedintelui executiv al lui "Poli" Timisoara, Gheorghe Chivorchian, si al finantatorului stelist Gigi Becali, care au intrat la cabinele echipelor lor, desi erau suspendati. Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca Gheorghe Chivorchian a participat la sedinta tehnica a echipei inaintea partidei din etapa a 29-a a Ligii I. De asemenea, la finalul meciului Steaua - "U" Cluj, Gigi Becali a spus ca la pauza a fost la vestiarul echipei sale. Chivorchian a fost suspendat patru etape dupa ce a fost eliminat la partida cu Otelul, iar Gigi Becali a fost suspendat doua luni la finalul lui martie pentru declaratii jignitoare.

"Asta este o problema a comisiilor! Au fost sesizate comisiile si cu siguranta vor analiza aceasta situatie. Cazurile vor ajunge din nou la Comisia de Disciplina. Se va face o ancheta si, daca se gasesc probe astfel incat comisia sa poata judeca aceste cazuri, se vor lua masuri. Sunt doua cazuri, Gheorghe Chivorchian si Gigi Becali. Nu stiu exact ce prevede regulamentul din punctul de vedere al sanctiunilor", a declarat presedintele FRF (n.r. - in caz de nerespectare a deciziilor disciplinare, cluburile pot fi sanctionate cu penalizare intre 6 si 15 puncte; la a doua abatere se merge pana la retrogradare!). Sandu crede insa ca finantatorul stelist Gigi Becali va declara in fata comisiei ca a glumit atunci cand a spus ca a fost la vestiare in pauza meciului cu "U" Cluj, din etapa a 29-a a Ligii I.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.