Sport 16 Aprilie 2008 01:58
Universitatea Cluj nu a rezistat decat 7 minute in fata Stelei, capotand lamentabil, cu 0-4, intr-un meci in care isi pusese mari sperante. Cu acest succes detasat, Steaua a revenit in fruntea Ligii I, cu 65 de puncte, cu doua mai mult decat CFR Cluj, singura echipa ramasa in cursa pentru titlu.

Steaua a deschis scorul in minutul 7, prin Plesan, care a reluat cu capul din careul mic, la o centrare a lui Nicolita de pe partea stanga. Al doilea gol al Stelei a fost marcat de polonezul Golanski, cu un sut de la 20 de metri, in minutul 66. Adrian Neaga a marcat al treilea gol al Stelei in minutul 90±2, cu un sut de la marginea careului, iar scorul final a fost stabilit de Dayro Moreno, cu un sut la coltul lung. De remarcat faptul ca atat Plesan, cat si Golanski au fost la primele lor reusite pentru Steaua.

Marius Lacatus stie ca stelistii depind acum doar de ei in ceea ce priveste lupta pentru titlu. "Nu ne-am temut de nici un joc si de nici un adversar, ii respectam pe toti, dar vrem maximum. Daca am putea obtine numai victorii pana la final, ar fi cu atat mai bine, ne-am indeplini obiectivul. Suntem la mana noastra, depindem de noi si nici n-ar trebui sa ne mai intereseze meciurile CFR-ului, ci sa ne concentram pe jocurile noastre", a spus Lacatus, care a explicat ca autorul primului gol, Plesan, s-a lovit la cap si de aceea a fost schimbat in minutul 23. "Se simtea ametit si cu asa ceva nu te joci, nu puteam risca nimic. A avut o comotie usoara", a mentionat el.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.