"Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo, dar m-ar tenta sa joc acolo daca mi s-ar face o oferta concreta. Dinamo este un club mare, cu pretentii. Oricum, eu mai am un an de contract cu Alemannia si nu stiu ce va fi dupa", a declarat Laurentiu Reghecampf.

Intrebat daca nu s-ar teme de o reactie dura a fanilor Stelei in cazul in care s-ar transfera la Dinamo, jucatorul in varsta de 32 de ani a spus: "Nu are de ce sa-mi fie frica. Am jucat la Steaua foarte mult timp, dar asta s-a intamplat demult, este o poveste veche. Ce a fost a fost. Viata merge inainte, iar suporterii Stelei nu ar avea de ce sa fie suparati pe mine".

Cotidianul Prosport a anuntat luni ca Mircea Rednic il doreste pe Reghecampf la Dinamo, jucator pe care vrea sa se bazeze din sezonul viitor.

Reghecampf a comentat si lupta la titlu dintre Steaua si CFR Cluj: "Urmaresc cu interes ce se intampla in Liga I. Spre deosebire de CFR Cluj, Steaua are un program foarte greu. Sunt convins ca se va juca pana in ultima etapa. Cel mai greu meci al Stelei este cel cu Dinamo. Chiar daca nu traverseaza o perioada buna, Dinamo ramane Dinamo. Un meci contra Stelei este foarte special indiferent de locul din clasament".

Fundasul de la Alemannia Aachen a precizat ca nu se mai gandeste la echipa nationala. "Nu se pune problema sa ajung la EURO. Acolo trebuie sa mearga cei care au dus greul in campania de calificare", a incheiat Reghecampf.