Unicul gol al partidei a fost marcat de internationalul Yasser Al Quahtani, iar cele doua echipe au fost departajate in urma rezultatelor directe (in tur a fost 0-0), pentru ca au terminat campionatul la egalitate, relateaza Ziua.

Olaroiu castiga al doilea trofeu in acest sezon, dupa Cupa Printului Arabiei Saudite, si ar putea face "tripla", daca se impune si luna viitoare in Cupa Regelui, anunta Cotidianul.

Antrenorul roman a preluat anul trecut pe Al Hilal, dupa doi ani la Steaua, castigand doua milioane de dolari pe sezon. In urma rezultatelor pozitive, presa locala l-a catalogat drept favorit pentru preluarea functiei de selectioner al nationalei saudite, presedintele federatiei declarand in repetate randuri ca romanul este prima sa optiune.

La meciul de pe stadionul care poarta numele Printului Abdullah al-Faisal au fost prezenti circa 30.000 de spectatori, dintre care aproape jumatate au sustinut pe Al Hilah, fanii celor doua echipe fiind la un pas de a se incaiera. In urma acesttei partide, clubul din Riyadh a cucerit cel de-al 11-lea titlu din palmares.

De la Riyadh, Cosmin Olaroiu a declarat pentru Jurnalul National: “A fost un meci tensionat, dupa ce am marcat am fost dominati. Atunci, in memorie mi se succedau obsedant imagini de la meciul de la Middlesbrough, cind am ratat incredibil cu Steaua finala Cupei UEFA, dar si de la halucinantul Getafe - Bayern, din acest sezon. In mod normal, trebuia sa primim medaliile la sfirsitul jocului, insa oficialii Federatiei au renuntat la idee pentru a nu inflama atmosfera si asa tensionata din tribune. Clubul nostru cauta un adversar celebru din Europa pe care sa-l intilnim intr-un amical pe stadionul nostru inaintea caruia sa aiba loc ceremonia de decernare a trofeului si medaliilor. Cind am revenit la Riyadh, imediat dupa aterizare, a fost nevoie sa fim scosi pe o iesire secreta, pentru ca la aeroport erau mii de suporteri fericiti. De altfel, sarbatoarea fanilor nostri a blocat circulatia in Riyadh”.