Sport 15 Aprilie 2008 02:55
Dupa ce a luat masa cu Gigi Becali, presedintele executiv dinamovist a facut la pranz o vizita-fulger in vestiarul din Stefan cel Mare, unde le-a transmis jucatorilor noul obiectiv al sezonului: bateti Steaua!
Desi anuntase inaintea meciului cu Poli Timisoara ca va sta departe de echipa pana la finalul sezonului, suparat pentru rezultatele si evolutiile echipei, Cristi Borcea nu a putut sta mai mult de doua zile departe de “cainii sai”. La antrenamentul de ieri dupa-amiaza jucatorii au avut surpriza de a gasi, chiar in usa vestiarului, masina presedintelui executiv. ”Aoleu, iar e sedinta? A venit de mult?”, intrebau speriati jucatorii in momentul in care se apropiau de tribuna a II-a a stadionului. Dupa aproximativ zece minute Borcea a parasit vestiarul destul de incruntat, explicand: “Am venit sa ii incurajez pe baieti”. Oficialul dinamovist i-a anuntat pe jucatori ca, pentru a se reabilita in fata actionarilor, au ca obiectiv pentru finalul de sezon sa obtina 6 puncte din meciurile cu Rapid, in Giulesti, si cel cu Steaua, de pe teren propriu. “Suntem condamnati sa castigam meciul cu Steaua. Supararea pe ei imi va trece cand vom castiga in Giulesti si cu Steaua. E greu de suportat, pentru ca eu nu sunt obisnuit cu Dinamo pe locurile trei-patru. Am mai avut perioade proaste, dar am luat Cupa Romaniei cand am terminat pe locul sase. Sa pierzi 21 de puncte acasa este numai vina noastra. Toti am gresit si trebuie sa recunoastem”, a anuntat Borcea - cu trimitere la jucatori, pe care in acest sezon a incercat in repetate randuri sa ii disculpe pentru rezultatele slabe.

Apel la suporteri
Intrebat daca suporterii sunt vinovati de starea actuala a echipei, Borcea a raspuns ca “este si asta o cauza, sper si imi doresc din tot sufletul ca la meciurile cu Urziceni si Craiova de acasa sa fie mobilizare si incurajare din partea suporterilor. Sa pregatim aceste meciuri cum numai noi, dinamovistii, stim sa pregatim meciurile cu Rapid si cu Steaua”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.