Sport 15 Aprilie 2008 02:52
Patronul Stelei crede ca oficialii CFR-ului, Iuliu Muresan si Razvan Zamfir se folosesc de bani ca sa aiba meciuri usoare. Becali spune ca daca ar fi prinsi, ar ajunge rau. Stelistii se tem ca fostul impresar nu e strain de evolutia lamentabila a rapidistilor in meciul din Gruia.
Afacerea “Sacosa” a revenit in actualitate dupa meciul CFR - Rapid, doar ca de data aceasta rolurile s-au schimbat. Cei de la Steaua fac scandal, iar cei de la CFR Cluj sunt in boxa acuzatilor. Prestatia jalnica a jucatorilor giulesteni a dat de banuit, cei de la Steaua fiind convinsi ca non-combatul aratat de acestia are legatura si cu gruparea din Gruia. Cel vizat de suspiciunile stelistilor este Razvan Zamfir, directorul executiv al ardelenilor. Fostul impresar avea contracte de reprezentare cu mai multi jucatori ai Rapidului, cu care este si acum in relatii bune. “Iuliu Muresan si Razvan Zamfir fac smecherii. Au strategiile lor, dar pot ajunge rau. Dau bani pe la unii, pe la altii. L-am sunat pe Zamfir si i-am spus: “Fraiere, se asculta telefoanele si poti sa ajungi la puscarie!”. Asta o sa se intample daca o sa-i prinda cu banii”, a declarat patronul Stelei, Gigi Becali.

Coman, in Gruia?
Cei din Ghencea cred ca Zamfir nu este strain de faptul ca unii dintre jucatorii rapidisti pe care i-a impresariat nu au jucat nimic cu CFR Cluj. Unul dintre fotbalisti este Marius Constantin, despre care s-a scris in presa ca ar intentiona sa-si dea autogol cu CFR Cluj daca ardelenii nu vor reusi sa inscrie. In colimatorul ros-albastrilor a intrat si Danut Coman care se pare ca este vizat pentru un transfer in Gruia. “Poate ca Danut Coman a semnat deja cu CFR Cluj, de-aia isi doreste sa ia aceasta echipa campionatul”, a spus acuzator Adi Ilie. Daca victoria cu Rapid a inveninat atmosfera in Ghencea, in Gruia apele s-au mai linistit. “Era rau daca nu castigam acest meci. Sper ca am trecut de perioada nefasta. Oricum nu demisionam, sunt un luptator. Daca Steaua va pierde un singur meci, cred ca noi suntem marii favoriti”, a spus antrenorul CFR-ului, Ioan Andone.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.