Sport 14 Aprilie 2008 03:44
Aflate doar in lupta pentru un loc in Cupa UEFA, banatenii si dinamovistii au incheiat la egalitate o partida in care doar ura venita dinspre tribune si erorile de arbitraj au fost la inaltime.
Privit ca pe o sansa pentru reabilitare, meciul de la Timisoara a reconfirmat de ce Dinamo este doar un brand aflat in paragina, iar Poli ramine doar la stadiul de eterna aspiranta la virful clasamentului. Asa-zisul derby din Banat va fi amintit doar prin grava eroare a asistentului Zoltan Szekely, care a uitat sa semnalizeze un ofsaid clar in care se afla Ionel Ganea la golul gazdelor, dar si prin incercarile de camuflare a erorilor de arbitraj ale patronului lui Poli, Marian Iancu. “Nu au reusit sa ne umileasca, desi am evoluat in 9! Ei sint cei umiliti, toti 14! Nu a arbitrat cu aceeasi masura. Am dat gol in 10 si nu am luat in 9. Avem potential.

Golul nostru a fost corect, la limita, s-a dat avantaj atacantului”, a sunat declaratia lui Iancu, una fara absolut nici o legatura cu realitatea de pe teren. “Dinamo nu merita nici macar acest punct, iar noi am fost afectati de eliminarea celor doi jucatori. Totusi, jocul a fost echilibrat, iar daca a fost penalty la Dinamo inseamna ca rosul primit de Luchin a fost meritat. In schimb, la Brezinsky a fost prea usor acordat. Pulhac si Moti meritau si ei cartonase rosii”, a spus antrenorul lui Poli, Dusan Uhrin jr.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.