Sport 14 Aprilie 2008 03:39
Patronul Timisoarei a lansat noi acuze inspre Casa Fotbalului, nemultumit ca Poli a facut 1-1 cu Dinamo dupa un meci in care banatenii au avut doi eliminati si au primit gol din penalty.

Derby-ul dintre Poli Timisoara si Dinamo s-a incheiat inutil in clasament, dar cu reactii pe considerente geografice. Remiza de pe teren a reaprins razboiul Vestici vs Mitici, localizati pe aceleasi coordonate Stefan cel Mare - Casa Fotbalului. Scandalul a pornit dinaintea partidei, in momentul in care directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, l-a delegat pe centralul Cristi Balaj.

Arbitrul acuzat in trecut ca i-a favorizat pe bucuresteni a acordat penalty „ciinilor“, transformat de Danciulescu, a eliminat doi timisoreni, Luchin si Brezinsky, toate cele trei decizii, corecte, si a validat golul egalizator al banatenilor, inscris de Rusici din pasa lui Ganea, aflat in ofsaid.

Deciziile lui Balaj nu au avut puterea sa opreasca o noua rafala de declaratii ale patronului timisorean, Marian Iancu, care compara fotbalul romanesc cu o secta. „Cei care nu respecta regulile sectei vor fi eliminati. Asa este lumea fotbalului, trebuie sa te conformezi. Fotbalul este condus din culise. Exista unii smecheri care conduc totul. Intrebati-l pe Mircea Sandu daca este normal sa se conduca asa o federatie. Eu de ce nu am facut glume ca dau banii la unii si la altii? Fiindca stiam ca voi fi pedepsit, spre deosebire de altii. De ce sa risc sa iau punctele muncite de baieti? Nu avem nici o protectie“, a declarat Iancu la emisiunea „Fanatik“, cu trimitere la iesirile tolerate ale lui Gigi Becali.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.