Sport 14 Aprilie 2008 03:32
CFR si Rapid se bat maine la locul doi, iar Timisoara si Dinamo continua rivalitatea acerba. CFR Cluj - Rapid este meciul care poate decide in mare masura finalul acestui campionat.
Daca nu castiga, ardelenii isi pot lua adio de la titlu, fiind in pericol, in cazul unui esec, chiar sa piarda si locul doi. Daca invinge, ramane sa-i sufle Stelei in ceafa, punand punct bataliei pentru pozitia secunda.

"O sa fie foarte greu, jucam cu o echipa care a fost atata timp pe primul loc, insa noi mergem sa castigam ca sa ne apropiem la patru puncte de locul doi (n.r. cinci), care ne da sperante sa ajungem in preliminariile Ligii Campionilor. Rapid nu se da la o parte din fata nimanui, pentru ca nu suntem subalternii sau satelitul nimanui", a declarat ieri Marian Rada, antrenorul giulestenilor. De partea cealalta, si Andone admite ca este o partida cruciala. "Meciul cu Rapid este capital, trebuie sa castigam daca vrem sa mai speram la titlul de campioana. Vom analiza greselile si vom incerca sa nu le mai repetam, dar e clar ca Rapid vine aici sa castige", a spus Ando, completat de presedintele Muresan: "O victorie cu Rapid poate relansa campionatul". Celalalt derby al etapei se joaca la Timisoara, insa aici miza este orgoliul conducatorilor, fiindca e greu de crezut ca vreuna dintre ele mai poate pierde Cupa UEFA.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.