Sport 12 Aprilie 2008 23:58
Dupa o pauza de sase ani, americanii si francezii se intalnesc iar in Cupa Davis.

De astazi si pana duminica, Cupa Davis programeaza sferturile de finala. Rusia - Cehia, Argentina - Suedia, Germania - Spania si SUA - Franta sunt intalnirile in urma carora se vor stabili cele mai bune patru formatii.

De departe, cea mai echilibrata intalnire este aceea dintre americani si francezi. Oaspetii par intr-un usor dezavantaj deoarece Jo-Wilfried Tsonga a fost nevoit sa se retraga. O accidentare la genunchiul drept il va tine pe Tsonga departe de terenul de sport aproape o luna. „Simtea o durere la genunchi inca de la turneul de la Miami, dar nu am crezut ca este ceva serios. Dar, doctorul nostru i-a facut un RMN si am descoperit ca este o accidentare destul de grava. Pentru noi este un handicap ca nu-l putem folosi", a spus capitanul francezilor, Guy Forget. Locul lui Tsonga va fi luat de catre Arnaud Clement.

De partea cealalta, americanii se bazeaza pe un Andy Roddick aflat in mare forma.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.