"Sunt gata pentru acest meci. Am avut timp sa ma pregatesc. Nu imi e frica de Romania si nici de faptul ca voi boxa aici. Acesta este meciul carierei mele. In mod sigur nu va fi un meci care sa se termine la puncte. Suntem doi pugilisti care lovim bine si unul va pica", a declarat Chris Henry, care a adaugat: "Eu trebuie sa fiu campion mondial WBC si voi deveni la Bucuresti".

Americanul a vorbit si despre adversarul sau: "Stiu despre Diaconu ca este puternic si ca loveste bine. Nu cred ca la fel de bine ca Tyson, chiar daca este asemanat cu acesta. Sper ca Adrian este pregatit pentru aceste meci".

Henry a vorbit si despre meciul ce va avea loc pe 12 aprilie in Statele Unite intre Chad Dawson si Glen Johnson, care va hotari adversarul invingatorului de la Bucuresti: "Eu cred ca Glen va invinge prin KO. Nu cred ca Dawson ii poate fata lui Johson, care, chiar daca are 38 de ani, are multa forta".

Gala "Invincibilii" este programata pe 19 aprilie la Sala Polivalenta, meciul cu cea mai mare importanta fiind cel dintre Adrian Diaconu si americanul Chris Henry, pentru titlul mondial interimar la categoria semigrea, versiunea WBC.