Sport 12 Aprilie 2008 15:41
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat vineri pentru NewsIn, ca evolutiile internationalilor romani Adrian Mutu si Cosmin Contra, din sferturile Cupei UEFA, sunt imbucuratoare in perspectiva turneului final al Campionatului European.

"Pentru mine e important ca jucatorii romani si-au demonstrat clasa si la acest nivel si au reusit sa inscrie din nou, asa cum au facut-o si in partidele tur. Mutu a marcat o dubla importanta care a cantarit decisiv in soarta calificarii, iar Cosmin Contra a inscris un gol superb. Imi pare rau ca nu a mers si echipa lui in semifinale. In perspectiva Campionatului European, este imbucurator faptul ca au jucat atat de bine impotriva unor adversari foarte puternici", a spus Piturca.

Atacantul Adrian Mutu a marcat doua goluri in meciul PSV Eindhoven-Fiorentina, scor 0-2, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei UEFA, iar formatia italiana s-a calificat in semifinale.

Fundasul lui Getafe, Cosmin Contra, a deschis scorul in partida cu Bayern Munchen, scor 3-3, dupa prelungiri, dar echipa sa a ratat calificarea in semifinale din cauza numarului mai mic de goluri marcate in deplasare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.