Sport 12 Aprilie 2008 15:15
Tehnicianul Mircea Rednic a declarat ca nu se gandeste sa vina acum la Dinamo, pentru ca formatia are deja un antrenor, si va prelua banca tehnica a dinamovistilor incepand din vara, atunci cand ii intra in vigoare contrcatul, relateaza NewsIn.
"Nu se pune problema sa iau echipa in acest moment, pentru ca eu am semnat un contract incepand cu 1 iulie. Nu stiu ce o sa fac daca actionarii or sa ma cheme de acum, dar o sa discut cu ei. Nu cred ca e momentul sa vin acum, pentru ca la echipa este un antrenor, care e din iarna si care stie mai bine jucatorii. In plus, dupa parerea mea, echipa joaca foarte bine, in afara ultimului meci, care a fost un accident, pentru ca s-au luat goluri in minutele 87 si 90. Probabil a fost o relaxare a jucatorilor", a declarat Mircea Rednic, care a evitat insa sa comenteze daca va fi pe banca lui Dinamo la meciul cu Steaua: "Nu stiu ce o sa fie, mai e pana atunci".

Tehnicianul a adaugat ca nu exista nicio "lista neagra" cu jucatori de la Dinamo, fotbalisti pe care ar vrea sa ii dea afara de la echipa, pentru ca este prea devreme sa se vorbeasca despre asa ceva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.