De cand Galatasaray a pierdut cu Trabzonspor, ziarele din Turcia ii fac zilnic valiza lui Gica Hagi. Realitatea pare insa alta.

Potrivit spuselor impresarului Gica Popescu, este posibil ca oamenii din conducerea clubului de pe malul Bosforului sa-i prelungeasca pe inca trei ani contractul lui Hagi, intelegere care la aceasta ora expira in vara lui 2006. Prietenul, cumnatul si impresarul lui Hagi spune ca acest lucru ar putea fi posibil daca Galata isi va mentine traseul ascendent.

Gica, ce mai sti de Hagi?, ca presa din Turcia i-a facut deja valiza.
Stai linistit, stii cum e cu presa de acolo: castigi azi un meci - te ridica in slavi, ai pierdut unul - te-a si dat afara de la echipa. E o nebunie din punctul asta de vedere. Nu, eu chiar am fost la Istanbul saptamana trecuta si vreau sa va spun ca Hagi are tot sprijinul conducerii clubului.

Serios?
Foarte serios. Este iubit pentru ca a reusit sa faca o treaba nemaipomenita cu bani putini. Trabzonspor si Besiktas au investit foarte mult in pauza competitionala, iar aceste doua echipe se afla in urma Galatei.

Ce parere ai de antrenorul Gica Hagi?
Ce parere poti sa ai despre un antrenor care face minuni la o echipa aflata intr-o criza financiara fara precedent? Galata e in semifinalele Cupei Turciei si se afla pe locul doi - pozitie care-i va permite sa evolueze in Liga Campionilor - la sapte puncte de liderul Fenerbahce. Chiar daca pare greu, Hagi mai poate lua campionatul. Eu am incredere in el.

CONTRACT INCA UN AN

Munca sa este apreciata la club?
Absolut. In afara faptului ca a readus Galata in lupta pentru titlu, Hagi are meritul de a fi revigorat mai multi fotbalisti, precum Sukur sau Hasan Sas. A imprimat o disciplina de fier la echipa, apreciata atat de cei de la Galatasaray, cat si de conducatorii de la alte cluburi.

Cand ii expira contractul lui Hagi cu Galata?
In vara lui 2006, dar nu e exclus ca, in cazul in care Galatasaray se va incadra in continuare pe un traseu ascendent, conducerea clubului turc sa-i propuna prelungirea contractului pe inca trei ani.

Cu Gica ai vorbit? Ce zice?
Este prins in lupta asta acerba cu Fenerbahce. Este ambitios, vrea cu orice pret sa castige campionatul cu Galatasaray.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.