Invitat la emisiunea "Nasul", difuzata de postul B1 TV, impresarul Ioan Becali a avut, joi seara, o noua iesire necontrolata la adresa ziaristilor. Pe lista lunga a celor insultati de bogatasul care-si spune "Giovani" s-a adaugat, de data aceasta, Grigore Cartianu, redactor sef-adjunct la cotidianul nostru. Pentru accesul sau de furie si pentru acuzatiile aduse colegului nostru, procuratorul va trebui sa raspunda in justitie. Avocatii trustului de presa Ringier, editorul cotidianului "Evenimentul zilei", au demarat ieri formalitatile pentru actionarea in justitie a cetateanului Becali Ioan. Evz va va tine la curent cu derularea acestui proces.

In emisiunea lui Radu Moraru, la care a mai fost invitat si ziaristul Catalin Tolontan, procuratorul a pastrat un ton cit de cit civilizat aproximativ o ora si jumatate. Apoi, cind Cartianu a deschis subiectul ziaristilor care scriu la comanda lui Becali, acesta a luat foc. Mizeriile debitate de el i-au jignit pe Cartianu si pe Tolontan, atentind insa si la bunul-simt al oamenilor care se uitau, siderati, la televizor.

Radu Moraru a luat o decizie: "N-o sa-l mai invit in emisiunea mea"

Realizatorul talk-show-ului "Nasul", Radu Moraru, era inca afectat de evenimentele care se petrecusera joi seara. Ziaristul a mentionat de mai multe ori ca se simte dezamagit de Ioan Becali.

Radu, ce-ai simtit joi seara?
O mare si neplacuta surpriza! Eu pe Giovani (n.r. - Ioan Becali) il priveam altfel. Mi se parea ca s-a cizelat in ultimii ani. Prin studioul meu au trecut multe personaje de-a lungul timpului, dar nici unul nu s-a comportat asa!

Au mai fost "reprezentatii"...
Ei, era si multa poza! Simteam ca nu vorbea serios cind zicea ca le da cu capul in gura ziaristilor. Aseara a fost insa jegosenie! Sa faci un ziarist sarac prin comparatie cu tine... S-a autolichidat pe post, in direct. Cum poti acuza un om ca n-are bani, intr-o tara in care 99 la suta dintre romani sint saraci? Aseara am luat o decizie...

Ce decizie?
Nu-l voi mai invita pe Ioan Becali in emisiune. Giovani e o mare dezamagire pentru mine! El poza intr-un lord al fotbalului. Gigi, pe care-l stim cu totii cum e, s-a comportat mult mai bine decit Giovani la mine in emisiune!

Ai mai discutat cu impresarul?
Nu. O sa incerc sa-l ajut si o sa-i trimit o caseta video cu inregistrarea emisiunii, dar cred ca nu va realiza ce-a facut. Si inca un lucru. Transmiteti-i, va rog, din partea mea, ca in studio puteau ciorapii mei si niste vorbe de rahat pe care le spusese cineva...

"Baciul" nu agreeaza scandalurile

Fostul international Gica Popescu este asociat cu Ioan Becali la firma de impresariat "Becali & Popescu".

"Baciul" nu i-a luat insa ieri apararea sefului sau, ba dimpotriva: "Mi-e greu sa fac declaratii despre ceea ce s-a intimplat in emisiunea respectiva, deoarece n-am urmarit-o. Mi s-a povestit si mie ca a fost o altercatie intre Giovani (n.r. - Ioan Becali) si colegul vostru. Dar, repet, n-am vazut emisiunea. In orice caz, la modul general vorbind, eu am fost intotdeauna impotriva scandalurilor si a jignirilor in fotbal. Voi milita intotdeauna pentru respect. De aici trebuie sa plecam. Nu putem avea pretentii sa fim apreciati si respectati de suporteri si de cei din jur, daca nu ne respectam mai intii noi. Trebuie sa ne comportam si sa avem atitudine de oameni normali".

Ralu Filip n-a vazut

Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, facuse chiar in dimineata zilei de joi apel la realizatorii emisiunilor de televiziune pentru ca violentele de limbaj sa inceteze. "N-am urmarit emisiunea "Nasul" si nu stiu ce s-a intimplat. Dar noi avem un serviciu de monitorizare si, daca s-a petrecut ceva anormal, vom afla si vom discuta marti", s-a rezumat sa declare, ieri dupa-amiaza, presedintele CNA.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.